Aysehris Mlkko hemen kadın doktoru ayarlamaya çalışın kendinize rahatlığınız için doğumdan 8 hafta sonra kadın doktoruna görünmeniz gerekiyor
Emime Mlkko öylemi çocuk doktoru verir da emen yarın daha gidip yazdira bilirim cocugun doktoru var cunku
Aysehris leylasnsy hiç özenme canım ben dönmek için gün sayıyorum burda maddi açıdan türkiyeye göre biraz daha iyisin ama yalnızsın güvenipte gidip kahve içeceğin bi insan bile yok
Emime Aysehris evet bu cok doğru burda aylenden başka kimse yok yani esin ve çocukların burada arkadaş falan bulmak edinmek cok zor
leylasnsy Aysehris oranın şartları güzel evet. Sırf bu yüzden istiyorum aslında. 🤷🏻♀️ Eşim mühendis bişi alacaz pahalı orda uygun burda vergisi vs çok para alıyor.
Mlkko Emime aynen baktım şimdi nette de yazıyor kadın ya da çocuk doktorundan diye 😊 yine de gitmeden bir arayıp sorun tabi boş yere gitmiş olmayın
Emime Aysehris insalah canım iki çocuğuma sadece ben bakiyorum başka bakan birisi burada olmadığı icin bazen bunalıyorum sıkılıyorum ama hayat şartları
leylasnsy Emime normalde adanalıyım. Ama Silivri/İstanbul’a geldim. Burda da tekim gurbetçiyim. Değişen bişi yok 😊 eşime diyorum gidelim kendisi mühendis. Ben sağlıkçıyım. Ama kendisi gurbeti çok sevmez 😏
Aysehris leylasnsy hiç düşünme bence bizde hayat şartları için geldik ama çok zor bunalıma giriyorsun burda türkiyenin taşına toprağına kurban olayım seneye döncez inşallah
Aysehris leylasnsy eşim buranın vatandaşı aile birleşimi ile geldim. Ama sizde sağlıkçısınız internette araştırın isterseniz sağlıçklar içinde buraya gelmek kolay diye biliyorum