Ozge04858 Bebegim 3aykij dotkro yavas yavas oturmaya başlayabilir dedi bisey olmaz bizde oturtruyoruz ama bisey olacak zara görecek diye korkuyorum bebekler kac aylık oturur
hiraninannesi1 Ozge04858 bu konuda Osman gönülal diye bi çocuk doktoru var. Youtube dan gelişim hakkında bilgi veriyor tavsiye ederim 👍
Halenur42 Ozge04858 kızım 2 aylık kayınvalidem dizine oturtuyor kaç kez dedim anne oturtma diye bildiğini okuyor
Aydonika Ozge04858 3 ay 13 günlük kızım bazen kucağımda belini tam kırmadan oturur gibi tutuyorum ama 3-5 dk kadar ama tam oturtma değil tam oturma için erken biraz sanki
Bilgegamze Ozge04858 bence 3 Ayin başı cok erken ama sırtı size yaslanmis halde yari oturtma yapabilirsin. Acikcasi ben 3. Ayin sonunda bebegiminde istediğini farkedince oturtmaya başlamıştım 1 hafta sonra doktora gidince de iyi yapmışsın zatem baslamamiz lazim demisti
-Yasminnn_75_ Halenur42 benimde kayınvalidem oturtuyordu ama kendisi o kadar çocuk büyütmüş şükür bişey olmamış bi bildiği vardır diye düşündüm ben birde bebeğim oturmaya çok meraklı hep oturmak ister 😊
Ozge04858 Bilgegamze evet doktor oturabilir sorun yok dedi ama yinede korkuyorum bisey olacak diye kendisi de çok istiyor oturmak
Aysehris Ben 3 aylıkken kucağımda oturtmaya başladım daha doğrusu bebeğim oturmak istedi uzanmayı sevmiyo oturunca sakinleşiyo
Ozge04858 Aysehris bende arada kucağıma da oturturuyorum ama zararı gelecek diye hemen geri yatağına yatırıyorum
otose_san Ozge04858 Kızlarımı 3 ay civarında oturtmaya başladım, kafalarını kaldırıp oturmak istiyorlar gibi duruyorlardı. Birisi 29 aylık diğeri 10 aylık bi sorun olmadı şimdiye kadar
Ozge04858 otose_san benimki de oyle surkeli oturmak için çabalıyor arada bi oturtur gibi yapıp geri düzeltiyorum
rua_da_senhora_das_verdades Ozge04858 bebeğiniz dönmeye başladıysa, başını dik tutabiliyorsa, ayak/bacak hareketleri fazlaysa destekli oturabilir. 🌼
hiraninannesi1 Ozge04858 3. Aydan itibaren işte kafasını kaldırmaya çalısıysa ve dik tutabiliyorsa destekli bir şekilde oturtabilirsiniz diyordu yanlış hatırlamıyorsam. Benimde kızım 3 ay 21 günlük ufak ufak oturtuyorum.
otose_san Ozge04858 kısa süreli kucağınızda oturartabilirsiniz, daha sert bi zemin de oturtmak için 4.aya ulaşmasını beklemiştim
-Yasminnn_75_ Ozge04858 benim oğlum 4aylık doktor destekli oturabilirsin dedi ama saatlerce değil. 3aylıkdada erkendir bence çünkü annem belinin kemikleri batar diyor bilmiyorum ne kadar doğru