Thebabyy Kızlar bakıyorum da hasta olmayan yok ne olcak böyle halimiz 😢😢 Bı aileden biri kesin hasta, Kaç gündür oğlum hastaydı şimdi de eşim hasta ikiside uyuyor 😓😓 Duygulandım valla😔
Gnss Thebabyy benimde 1 yaşındaki kızım hastaydı şimdi ben oldum burnum akıyor gözlerim zor bakıyorum ama korona mı bilmiyoruz tabi test vermedik
BerfinAzad Thebabyy 16 gün oldu 3 çocuğum hasta hiç bir şekkilde iyileşemiyorlar. Doğal yöntemler, ilaçlar yok banamısın demiyor.ve ben Allahım aklıma mulayyet ol diyerek ağlıyorum 😭
alinaannee Thebabyy biz de kızımla hastayız Hastalık vücudun sadakasıymış buna şükğr ben diyelim inşallah virüs biter de kurtuluruz
tgbmhr geçen ay bizde öyle olduk, çocuk ateşlendi 3 gün sonra düzeldi peşine ben benden sonra eşim derken evi dolandı gitti
tgbmhr Thebabyy covid değildim ama test vermiştim negatif çıktı, tabi o testte yakalayamadılarsa covidi bilemem🤭
Gnss BerfinAzad instagramda sarımsaklı zeytinyağlı bir tarif var ayak altına sürülüyor denediniz mi benim kızıma iyi geldi glutensizdunyacom bakabilirsiniz sayfasından
Urazkom Thebabyy Parol kullanabiliyorum emziriyorumm 😔 eşim yapacak yatmadan nane limon 🙄 o garibim de hasta