Minnakelifim03 Farklı değişik kek tarifi bilen varmi ben en son çikolatalı ve vişneli kek yapmıştım güzel oldu 😊
bilgemira Minnakelifim03 normal kekin icine muzlu puding koy sekeri ve unu az koy birazda ceviz veya fındık tadından yenmez
JackDaniels Minnakelifim03 Tuzlu kek bayılıyorum bu aralar favorim👍🏼 Mutlaka deneyin. Özellikle içine patates dereotu çok yakışıyor
Vivalaarya Minnakelifim03 Ben Hindistan cevizi yağı ve varsa H. Cevizi sütü kullanarak yapıyorum çok güzel oluyor. Hem süt alerjisi olan anneler için de çok güzel bir alternatif 🧡
Marjinal_Anne2 Vivalaarya Hindistan cevizi yağını acaba kaç kaşık koyuyorsunuz benim var ama katı o yüzden sormak istedim
[silindi] Minnakelifim03 gecende tuzlu kek yaptım arkadadlsrım bayıldı içine kapya biber dereotu koydum
NunuDudu Minnakelifim03 bir kek var yoğurtlu elmalı çok çok iyi hele bekleyince… Tubasarkhome sayfanın adı instagramda oradan almıştım tarifi.
aslanlarin_mom Minnakelifim03 çok değişik değil ama market kekine benziyor aynı. Pudinkli kek harca konuluyor ✌️
Vivalaarya Marjinal_Anne2 Donuyor o normal ılık bir yere koyun ya da kavanozu ılık suya koyun hemen erir 🌿 normal ne kadar yağ koyuyorsam o kadar ya da yarısını diğer kullandığınız yağdan yarısını H.cevizi yağı koyabilirsiniz
JackDaniels Deletedmom_36 3 yumurta 1 tk tuz 1 su bardağı süt 1 çay bardağı sıvıyağ doğranmış patates 1 adet dereotu rende havuç 1 adet rende kabak 1 adet kabartma tozu 1 su bardağı un klasik kek gibi çırpıyorum kalıbı yağlayıp içini kontrol ederek pişiriyorum😘👍🏼
Hilalumay Minnakelifim03 YouTube da masmavi mutfak her tarifi olay denedim müthiş kekleri var hele ki elmalı olan herkes bayıldı 😋
sincapinannesi Üçgen kek yapıyorum çok güzel oluyor NefisYemekTarifleri nde var tarif hem de çok bereketli