Her zaman halime şükrederim, her zaman beterin beteri vardır diye düşünürüm ama bugün hiç iyi değilim. Bebeğim 2 ay 12 günlük ve doğduğundan beri 6. Kez işitme testine girdi ve sol kulak işitme yok. KBB ye gittik kir su birikmesi falan yok. Bera testi için gün verdiler. Yine üzüldüm ama geçer diye ümit ediyodum. Bugün bebeğimle sohbet ediyordum ağzıma baktığını fark ettim zaten kafama takıyorum bı deneyeyim diye telefondan yüksek sesle beyaz gürültü açtım. Sol kulağına doğru tuttum hiç bir tepki yok. Sağ kulağına doğru tuttum ve irkilip ağlamaya başladı. Özür diledim yavrumdan sarıldım öptüm uzun uzun.. ağlayarak.. Sol kulağı duymuyor emin oldum. Kendi gözümle duymadığını görmek.. Canım çok yandı. Geçer mi düzelir mi duyar mı duysa bile ne düzeyde duyar yada hiç duymazsa ne olur konuşabilir mi hayatını etkiler mi, şimdi neden hiç işitme yok hiç bişey söylemiyor kimse bana ben daha 2 ayda çok bunaldim. Evet halimize bin şükür ama tırnağı kırılsa insan üzülüyor. Bera testi 2 ay sonra yine olumsuz sonuç alırsak bu günler bana nasıl geçecek dayanamıyorum.