Deletedmom65802 Kızlar bebeğim 4 aylık olacak üç gün sonra dördüncü ayda aşı olunuyor mu acaba ateş huzursuzluk yapıyor mu ☺️
Meftun06 Deletedmom65802 her bebeğe aynı etki olmayabilir ama korkma bence biz dün olduk hiç etki olmadı sürekli takip ettim tabi çok şükür inşallah olmaz ya
Syktoprak Deletedmom65802 10 gün öncesi oldu aşısı ve çok ateş yaptı oğlumda hep inledi gece boyunca uyumadı gitmedin önce fitil atın çok kötü oluyo önlem alın
Acemianne12 Deletedmom65802 bizde dün olduk ama o gün ateş oldu gecede oldu calpol verdim bugğn kontrol ediyorum çok şükür ateş olmadı olmazda insallah dün gece aşırı huysuzdu hiç uyumadık diyebilirim
Deletedmom65802 Meftun06 ikinci ayda yaptırdığımızda baya huzursuzluk yaptı şimdi de tek aşı sanıyordum 🤦🏻♀️
Syktoprak Deletedmom65802 hayır canım 2. Ay aşısı ilaç bile vermedin hiç bisey olmadı ama bu 4. Ay aşısı resmen eridim üzüntüden ben fitil de atamıyorum çok zorlandım
290521uygar Deletedmom65802 Dün yaptırdık, ateş, huzursuzluk vb. belirtilerimiz olmadı çok şükür. Umarım sizin de bu şekilde geçer, geçmiş olsun şimdiden. 🙏