BurcuEymenFikret gunaydın. Dun saglık ocagından arandık ve topuk kanı degerımızın sınırda cıktıgı soylendı tekrardan testın yapılması gerektıgını soyledıler. Hastaneye yönlendirdiler. İnternettede zeka geriliğinden bahsedıyo bunla alakalı. Varmı bu durumu yasayan ? 22 günlüğüz bu arada. Korkmalımıyım hersey Rabbımden ama üzülüyorum çok yavruma baktıkça
Eag Bizde de kistik fibrozis değeri sınırda çıktı. Ben de artık sağlık ocağına güvenmediğimden iki kez dışarda ter testi yaptırsım. Çok şükür temiz çıktı. O kadar çok var ki sonucu yanlış çıkan. İnternete bakarsanız görürsünüz. İçinizi ferah tutun o yüzden ancak yine de testi tekrarlatın
BurcuEymenFikret Eag evet internette gördüm çok da. Biz sağlıj ocağına yaptırmamıştık. Doğum yaptığım özel hastanede yapturdık testi. Bu topuk kanı değerleri zekayla ilgilimi sadece
BurcuEymenFikret Eag bize testin sonucunu falan da vermediler ya. Bide sonucu hemen çıkmıyo herhalde dimi
Eag BurcuEymenFikret bize de verilmedi. Telefonla bilgi verdiler. Sağlık ocağının yaptığı 2 hafta civarı çıkıyor sanırım ama özel hastaneyi bilmiyorum. Telefonla arayıp sorun isterseniz