Egemeninannesi21 56 günlük oğlum 3 gündür neredeyse hiç denilcek kadar az uyuyor helebugun yarim saat bile uyumadı gece desen aynı ne yaptım sa uyumuyor uyuyamadığı içinde ağlıyor sizce ne yapabilirim
Mlkmhrrm Egemeninannesi21 3.ayından sonra düzeldi bebeğimin uykusu geçecek demekten başka çare yok malesef
Irmakprensesinannesi Egemeninannesi21 bebek uyumuyorsa gaz kaka sıkıntısı vardr yada açtır gündüz leri çocuğu yorun ayaklarını ellerini hareket ettirin onla konuşun oynayın
Minikyavrum46 40 günlük olduk bizde de aynı sorun vardı ama çok şükür 3 4 gündür düzeldi biraz biz çareyi burnunu temizlemekte bulduk. Bebedor burun aspiratörü aldık temizledik nefesi düzeldi uyumaya başladı istersen dene bi canm
Egemeninannesi21 Mlkmhrrm Minikyavrum46 hergün temizliyorum bugün aspiratörüyle ama sizin dediginizi de denerim teşekkürler çok sagolun
Minikyavrum46 Mlkmhrrm Ben yastıksız yatırıyordum. Reflü oluyormuş çocuk o yüzden ıkınması uykusuzluğu oluyormuş şimdi yastık veya reflü yatağı gibi bi diklikte yatırıyorum belki onunda etkisi oldu.
Egemeninannesi21 Irmakprensesinannesi inan karnı tok gazinoda çıkarıyorum altıda temiz kaka yaptıktan sonra hatta banyo yaptırıp uyutuyorum yani kucağımda uyuyor yataga koyayim veya oturayım hemen gözlerini açıyor ağlıyor gaz çıkarıyor hatta surup kullanıyorum ama hala ikinma var tabi
Irmakprensesinannesi Egemeninannesi21 benim kiziminda arada uykuya dalmadan zorlandigu oluyor bende sakinleştiriyorum gece karanlık ve sesiz ortam olmasına dikkat ediyorum ve sabırla sırtını sivazliyorum öyle öyle uyutuyorum zor oluyor ama
Mlkmhrrm Minikyavrum46 olabilir ama yastık doktor önerisi ile mi kullanıyorsunuz 2 yaşa kadar önermiyor doktorlar uyurken boynun düz olması gerekiyor reflü yatağında yatırmak dhaa mantıklı
Minikyavrum46 Mlkmhrrm Doktora da sormadım ama aralıklı kullanıyorum zaten bi uykusunda varsa diğerinde yok
Mlkmhrrm Minikyavrum46 çok dikkatli olun inşallah biran önce uykusu düzene girerde kullanmanıza gerek kalmaz