ikicocukannesi__ Kızlar 40ımız çıkınca hemen adet oldum sonrasında düzenli olmaya devam ettim hatta bikaç gün erken olduğum oluyordu ama bu ay gecikti 5gün doğum yapalı 5bucuk ay oldu hiç gecikme olmamıştı normal bir durum mu acaba?
arya_moms ikicocukannesi__ az aynı şeyi yaşıyorum doğumdan sonra hiç aksamadı 6 ayda bozuldu 2 aydır düzensiz neden acaba
tatlisert ikicocukannesi__ benimde 40ım çıkınca ilk adetimi oldum ikinci adetimin üzerinden 26 gün geçti bikaç kere test yaptım bişey çıkmadı düzensizlik olduğuna inandım artık 😊
ikicocukannesi__ arya_moms Serrakzn bende düzenli olmaya başlayınca hep öyle olacak sandım birde sütüm nerdeyse kesildi sayılır ondanmı oldu acaba dedim belirti falanda yok
Serrakzn Ben de kırk çıktıktan sonra düzenli oluyordum altı aylık oldu ve son mart ayında regl oldum😢 yarın doktora gidicem bakalım hayırlısıyla
ikicocukannesi__ Serrakzn yaa ☺️ Hayırlı olsun sağlıkla gelsin oda dünyaya inşallah Rabbimin hediyesi canım ❤️ Ama ben şimdi daha da panik oldum 😄
Serrakzn ikicocukannesi__ çok teşekkür ederim :) için de şüphe kalacağına sen de en kısa zaman da görün doktora derim
ikicocukannesi__ Serrakzn geçen Cumartesi olmam gerekiyordu hala olmadım dün test aldım yaptım negatif çıktı bakalım biraz daha bekliyimde ☺️