Yunusemreveannesi Lutfen yardimci olun kendiminsuclu hissediyorum siz neler veriyosunuz kac saat arayla veriyosunus
[silindi] Yunusemreveannesi 6 ay 18 günlük gece yemek vermiyorum süt içiyor gündüz bir defa yoğurt bir defa meyve veya sebze veriyorum veya tok tutan mama Elmalı veya armutlu hazırlayıp uyumadan 1-2 saat önce veriyorum. Geceleri de emziriyorum. Gece uyanıyorsa üşüyor olabilir mi?
nurdanekrbg Yunusemreveannesi Yani siz doymadigini nasıl anliyorsunuz mesela uyumadan önce yok tutan meyveli püre falan yedirebilirsiniz yada emziriyor musunuz benim bebeğim 2bucuk aylık acıkınca kendi uyanıyor zaten kilosu yerindeyse çok sorun etmeyin bence
Yunusemreveannesi nurdanekrbg uyumadan doyuruyorum tok oldugu zaman zaten belli ediyor kendini dalka basi uyanmiyor
nurdanekrbg Yunusemreveannesi ya bebekler sürekli uyaniyorsa aciktigindan değil demişti bı doktor benim oğlum emzik tutmuyor memeyi emzik haline getirmiş uyanınca hemen emmek istiyor bende sallıyorum eğer duyduğundan eminsem
Yunusemreveannesi nurdanekrbg aslinda bu gece cok 3mm3k istedigi vakitte mama yaptim icmedi meme istiyor illaki anladim artik ya doymuyor diye uzuluyodum doysunda emziririm napiyim artik
Yunusemreveannesi [silindi] yok canim ya usumez surekli konturol ediyorum eli ayagi firin gibi corapsiz uyur bide ayaklari sicakcik bu gece mama yaptim icmedi demekki memeuo agzimda istiyor sadece bunu anladim
nurdanekrbg Yunusemreveannesi benim oğlumda öyle mama veriyorum içmiyor aslında mama da veriyordum sarılığı varken emmek istiyor illa emzik görevi gibi görüyor artık