egelsenkonuss Biz 3-4 gündür meme reddi yasiyoruz durma süresi Max 5 dakika uykudayken de biraz alıyor sonra bırakıyor teklif ettiğinde çığlık çığlığa ağlıyor ne zaman nasıl geçer
Yazannesi1 egelsenkonuss canım bu aylarda uyku gerilemesi atak falan oluyor ondandır 🥺 baktın mı internete atak haftası mı diye 🌸
Linammmm2021 egelsenkonuss ahhh bizde 2 haftadır yıldım artık bizimki memeyi görünce basıyor ağlamayı ne yapacağımı bilmiyorum
Sermec27 egelsenkonuss atak haftasındayz 4 ay atağı 3 ay 11 günlük olduk 2 gündür cok huzursuz aslında meme reddi değil cogu zaman emiyor memeyi hatta yarım saat 1 saat bile duruyor ama bazende istemiyor herhalde tok olduğu için gündüz 2 3 saatte bir emiyor gece 6 saatlik bir uykusu var genelde
egelsenkonuss Yazannesi1 baktım ama hiç anlamadım 30 Haziran doğum tarihi tam 3 aylık olduk olabilir mi atak acaba ya yildim cidden
Yazannesi1 egelsenkonuss hangi tarihte doğması gerekiyordu .🌸 doğduğu tarih değil doğması gerektiğini yaz bi bakayım bende 💐
Yazannesi1 egelsenkonuss 2 haftadır atak haftasındaymışsınız canım son 2 gün kalmış bitmesine ☺️ Bu atak 2 ay atağı çünkü senin kızçe erken doğduğu için 🌸
egelsenkonuss Yazannesi1 teşekkür ederim bı an önce üstümüzden gitsin 🥺 siz nasılsınız minnoş napıyor
Yazannesi1 egelsenkonuss inşallah canımda bu ataklar bitmiyor ya 2 haftada bir atak bu nee 🙈🤣 minnoş 4 ay atağında kucaktan başka birşey bilmiyor 🙄 elleri sürekli yakalarımda bırakmayayım diye 🥺 geçecek inşallah bu atakta 35 gün sürüyormuş biz daha 5. Günündeyiz 30 gün var daha 🙈🌸 sağlıklı olsunlarda 💐
ipekk05 egelsenkonuss bizde tam 3 aylık olduk iştahsızlaştı sanki 3 saatte 100 cc sütü zorla içiriyorum 🥺