Labrinth Ekimde kaynımın düğünü var elbiseme göre protez tırnak yaptırmak istiyorum kullananlar biraz anlatır mısınız çocukla ilgilenirken zorluk yaratıyor mu mutlaka dikkat ediyorsunuzdur ama çizicek kadar sert mi yani normal tırnak gibi mi
Uras10 Labrinth Ben dügünğmde yaptırmıştım çok uzun yaptırma bence çabuk kırılıyor balayında kırılmıştı yanımda takma tırnak götürmüştüm inan takma daha sağlam oldu tabi yapandan yapana değişebilir ama şuan kenfi tırnağımı uzattığım zaman bebeğimin dudağına geliyor emzirirken o yüzden kısaltıyorum bence çok uzun yaptırma tabi senin kararın şimdiden iyiy günlerde kullan 🌸
Duduperi Labrinth ben estetisyenim çok fazla uzun olmamasını tavsiye ederim tayt dar parça pantolon giyerken daha önce kullanmamışsanız çok zor oluyor giymesi fazla su ile uğraşmamalısınız ayrıca hep kısa tırnak kullanmışsanız ister istemez buna alışık olduğunuz için çizebilirsiniz
Labrinth Duduperi genelde kendi tırnaklarım uzun oluyor ama protez tırnak daha dikkat gerektiriyor sanırım o yüzden bi kaç gün kala çok riske atmadan yaptırayım 😂
Gulsah01 Kot pantolon göremediğimi anladığımda vazgeçtim ama görüntüsü çok güzel oluyor. Kullanabilene💜