Milalimon Kızlar tanıdığım birinin 2 aylık bebeği mama yedirirken boğazına sıkışmış nefes alamamış saatlerde yoğunbakımda dr beyin bitmiş kalbinin durmasını bekliorz demiş dua 🙏🏻 edin lütfen anneye babaya bağışlasın rabbim
DefneBurcu Milalimon allah yardimcilari olsun insallah annesine babasina bagislasin. Cok uzuldum okurken. Dualarimiz minikle..
Ebru12 Milalimon Rabbim acil şifalar versin insallah yar ve yardımcıları olsun insallah Allahım. Sen Büyüksun küçük Minige yardım et 😟😟
Keremozaninannesi Milalimon allah ailesine ve yakınlarına sabır versin umarım hersey daha iyi olur 🤲🤲
ikicocukannesi__ Rabbim anne babasına bağışlasın inşallah çok üzümdüm 😢 şu mübarek günlerde Allah sabır versin ailesine çok çok acı bir durum 😞
Cansuaysima Milalimon rabbim anne babasına bağışlasın yavruyu allahım şifa versin kimseyi evladıyla sınamasın büyük Allahım🤲🏻
Gzmgzm Milalimon İçim titredi Rabbim yar ve yardımcıları olsun annesine ve babasına bağışlasın yavrucagi😪
Bitanesi Milalimon yaaa ciddi misin nasıl olur yaa mama verirken bogazına kaçması zaten beyin ölümü gercekleşmişti beyni bitmiş demiştin vadesi bu kadarmış meleğin Allahım anne babasına sabır versin o güzelliği tattırıp geri aldı ne büyük imtihan evlat imtihanı peygamber imtihanıymış Allah kimseye yaşatmasın Allahımannesine babasına sabır versin 🙏🙏
HungryWolf Milalimon yaaa off😢😔 Allahim ailesine sabir versin ya..Cennette anne babasini beklicektir..Bu yutkunma problemi neymis tam olarak bilyormusun? Yani benim bebegim buyudu 11 aylik ama cok tikaniyor su icerken fln hala anlayamiyorum..
Deletedmom_9857 Milalimon yaaa çok üzüldüm canm Rabbim Şafi ismi ile şifa versin çok kötü oldum ya 🤲🏻🤲🏻