Baby01 Ne doğduğunda ne 4. Ayında hiç böyle bişey yaşamamıştım geceleri sürekli ağlayarak uyanıyor 8 bucuk aylık.Perişan oldukk neden oluyor bu ne zaman biter yaşayan var mı? Dişlerde kabarma yok ondan değil diye düşünüyorum
cicekannesiii Baby01 valla bizde 8 ay 1 haftalik olduk diste yok hala kabarmada yok gecem gunduzum kalmadi diyebilirim
Ygtakn Baby01 ay canım biz de öle ya 9 ay 29 günlük inan geceler şu bir haftadır uyutmuyot sürekli memede uyumak istiyor ağlıyor duröuyor
Ozgdfn Baby01 9 ay 21 günlük çocuk son dört beş günde resmen değiştirme oldu yaaa bütün düzen gitti 🥺
Pasannesi Bizdede durum aynı.emziryor musunuz,mamayla mı besliyorsunuz?ben sırf bu uyanma için memeden kesmeyi düşünüyorum oglum 10 aylık
Sanem_05 8.ayin ortasında başladı şuan 9.ay bitmek üzere hala aynı. Çıldırmak üzereyim hiç deliksiz uyumuyor saat başı kalkıyor emmiyor da agliyip geri yatıyor ne yapacağımı şaşırdım doğrusu
Pasannesi Sanem_05 biz 4. Aydan beri öyleyiz hiçbir çare bulamadım ne yazıkki.kimse halimden anlamıyor.herkes abartıyorsun ne var 1 cocukta diyor allah kınayanın başına versin
Sanem_05 Pasannesi evet banada aynısını diyorlar tek çocuk da böylesin sen daha yürümesi var yandın madem diyorlar kimse anlamıyor malesef. Insani çok yoruyor böyle zamanlarda uykusuzluk çok kötü birşey ne yazıkki oğlum doğduğundan beri uyumayı sevmiyor bay bay night uyku damlası önerdi doktorumuz bi işe yaramadı inşallah tez zamanda düzelirler.. 🙄
mmek_2014 Bizimde 8 aydan beri uykumuz berbat oldu. Saat başı uyanıyor oglum. 1 saatten uzun uykumuz yok. Şu an 9 ay 8 günlük hala aynı hiçbir düzelme yok