Mommy_Bird Merhaba hanımlar ya kafam çok karıştı 1 eylülde rotavirüs aşısının ilk dozunu yaptırdık 2.doz 1 ay sonra mı 2 ay sonra mı olacaktı yani 1 Ekim rotavirüs yazmış Saglık ocağındaki hemşire 2 ay sonra yaptırmayacak mıydık bi aydınlatırsanız sevinirim
Sareeninannesi Mommy_Bird biz 3. Ayda oldul rotavirüs aşısı 5. Ayda ikinci dozu olduk 2 ay arayla diye biliyorum
Demetslt Mommy_Bird bugün cocuk doktorunda muayenemiz vardi ilk aşı 3. Ayda ikinci asiyi da 5. Ayda yapacaz dedi
Yagmurtekin Mommy_Bird 2 ay sonra, biz 3′te yaptırdık şu an 4.5 aylık 15 gün sonra 5 aylık olduğunda 2. Doz olucak
zhrayca2001 Mommy_Bird hangi aşıdan olduğuna bağlı biz 3. Ayda olduk ve rotateq olduk internete de bakarsan yazıyo zaten bu aşıda şart değil 2 ay geçmesi 1 ay araylada yapılabiliyo ve biz 4. ayda 2. Doz olduk 5 de de 3. Doz olacaz inşallah
Mommy_Bird zhrayca2001 rotarix bizim aşı bende 2 ay arayla diye biliyorum büyük kızıma da öyle oldu diye hatırlıyorum ama aşı kartına 1 ay sonra yazılmış kafam karıştı
Melek-k Mommy_Bird 1 ay sonra da yapılıyor biz de 1 ay sonra yaptıracağız önemli olan 6. Ayı geçmemesi demişti doktor
zhrayca2001 Mommy_Bird o zaman doktorunuza sorun neden böyle die şüphelerinizi gidermeden yaptırmayadabilirsiniz bide ben rota aşısı olacağı zaman ınstada bütün çocuk doktorlarına yazmıştım dönenler oldu ama uzmancocukhekimi ınstagrama yazarsanız çok iyi ve genellikle geri dönüş yapıyo saolsun sorularımı hep ona sorarım ve yanıtlar sizde bi danışın isterseniz 🤗🤗