Mused Kızlar bebeğim burnu nasıl temizliyorsunuz damla kullaniyormusunuz hırıltılı ses cikartiyo emerken ara ara çıkarıp nefes alıp tekrr devam ediyor bazende yatarken falanda nefessiz kaliyo şuan doktora sura bulama akşam acile gitsek bakarlar mi
Fenty Mused Nezle mi? Değilse eğer tıkanıklık kuruluk nemden kaynaklıdır, evin ben derecesi 40ile50 arası ideal ona göre ayarlarsınız. Tonimer deniz suyu ve aspiratör kullanırsanız rahatlar biraz.
Srpslk Mused evde yaptığınız tuzlu su cok yakıyot cok bağırıyor ben denemştm o ağladı ben ağladm eczanedelerde damla seklinde serum fizyolojikler var onu sıkıp aspiratötle ceken hemen geliyor pislik rahatlyıorlar zaten benimkide hep hırıldıyor
Mused Fenty yok nezle burun akıntısı fln yok hırıltı ses cikartiyo bide nefes darlığı gibi emerken çıkarıp nefes alıp geri emiyo
1Annecik- İlk önce bir deliğe serum fizyolojik ( tuzlu su) sıkıp yüz üstü çevirip gaz çıkarır gibi sirtine vurucaksiniz sonra aynı işlemi diğer deliğe uygulayın tuzlu su evde sizde yapabilirsiniz