Gamze00777 Kızlar merhaba normalde bebelac kullanıyorum ama çok çabuk acıkıyor ve aşırı gaz oluyor. Bütün mamaları denedik aşırı kusmamız olduğu için bu mamada daha az kusuyor bunu kullanıyoruz. Ama bugün a101 de hero baby sütlü pirinçli mama gördüm sadece gece versem bunu mamayı hem tok tutsun diye hemde gazı belki azalır diye. Kullanan var mı nasıl bi mama tok tutuyor mu
Morfrenk Gamze00777 3 aylık bebeğe bunları vereceksiniz? Gazlı bebeğe hemde? Verin de gazdan çatlasın
Sennur2218 Gamze00777 kullandığınız Bebelac olan formül süt almak istediğiniz Hero Baby kaşık maması. Bebeğiniz kaç aylık nasıl bir değişiklik yapacaksınız anlayamadım. Yardımcı olmak istedim ama.
Yy2112 Benim bebegim hiç formül sut emmedi hep hero baby nin bahesttiginjz pirinç unu mamalarini kullanindik. Şu an 9 aylik hala da kullaniyoruz. Memnunuz bi sıkıntı yok
Yy2112 Gamze00777 ayrıca bir çok çeşidi var rezeneli olanı da var eğer denemek isterseniz onu deneyebilir siniz
Gamze00777 Sennur2218 hem kaşık hem biberon maması olarak yapılıyor üstünde yazıyor. 4 aydan itibaren diye. Geceleri gazı aşırı oluyor uyuyamıyor gazını da çıkarmıyor. Aceba o mama sadece gece versem gaz yapar mı diye sormak istedim kullananlar varsa eğer
Sennur2218 Ama eğer biberon maması da oluyorsa bence deneyebilirsiniz. Gaz konusunda da gaz damlası kullanın bence rahat edersiniz. Sab Simplex hem bitkisel hemde memnuniyet oranı yüksek olan bir damla, her bebek farklı olduğu için. Bence deneyin derim.
Sennur2218 Gamze00777 işte her bebek farklı bizim de hayatımızı kurtardı mesela kolik olmamıza rağmen. 🤷🏻♀️