DamlaKck Miradmrky Ben metsil,biogaia,aguline,sab simplex kullandım canım, sanki sab simplex daha iyiydi diğerlerine göre. Ama tabi bence damladan daha önemlisi bebeğini neyin rahatlattığını bulman. Bize masaj ve sıcak havlu çok iyi geliyor mesela👍🏼
Esraboz Miradmrky ben kullandım canim rahatlama olmustu bebekten bebeğe değişiyor ama. Kolikse bebeğin bol bol anne kucağı ve kolik bebek müzikleri var gerçek anne karnı sesi felan onlardanda faydalanabilirsin
tugbakalenci Miradmrky kolikti oğlum 1 aylıkken doktorumuz dönüşümlü 2 tane gaz ilacı verdi şükür ettim sonunda . Benimde kullanmadığım kalmamıştı ama en iyisi nurse harves colex ve colinox sadece 1 ay kullandım sonra kullanmadım bile 2. Aydan sonra ıkınma sıkılma geçti . Sap simplex bizde işe yaramadı . Kolik bebeğe bunlar daha iyi
tugbakalenci Miradmrky ayrıca bol masaj yap karnına ayaklarına bacaklarına. Gece yatmadan öncede 1 kovaya sıcak su koyup belden aşağısını sokun rahatlatıyor baya.
Bobi Miradmrky o gaz bir şekilde devam ediyor. Ne yaparsan yap az veya çok oluyor. Gaz damlalarına ek sabır tavsiye ederim :)
[silindi] Gaz problemi varsa önce sütünüzün tazyikli gelip gelmediğini kontrol edin mesela benim çok tazyikli geldiği için çok gaz yapıyormuş dün geceden beri sağıp sonra emziriyorum ağlamaları azaldı hatta maşallah 3 emzirmedir deliksiz uyuyor. Çok ağlarsa arabaya bindirip bi süre gezdirmek ya da bahçeye açık havaya çıkarmak da iyi geldi oğluma. Banyo ve sonrası masaj da baya etki etti. Youtubeda kolik bebek için ses yazın 8 saatlik bir video var o da kısa da olsa ağlamalarını kesiyor. Burda post açmıştım sayelerinde ben de bir gece olsun rahat ettim Allah razı olsun ☺️ deneye deneye bebeğinizin neyi istediğini öğreniyorsunuz
loringamze Miradmrky sap simlex biogaia kullaniyoruz yok yani hala agliyor hala gazi var 2 bucuk aylik kizim.sancidan uyuyamiyor bile :(
Cekuli Miradmrky ben sap be metsilden sonra içeriği temiz diye nurse harveys denemiştim ve çok iyi gelmişti birde biogaia damla kullanıyordum o zaman biraz deneme yanılma yöntemi ile bulacaksınız ben birde altını açık bırakıp ağız bezlerine ütü basıp karnına ve ayaklarına koyuyordum oda çok rahatlatıyordu