arasin_annesi7 Tatlım ben okadar zorlandım ki bu süreçte ama allah kolaylıgını verdi malesef vegan ürünlerde de var ama kendin yapa bilirsin bak sana çok güzel harika bir atistirmalık tarifi vereyim bu nunda ben uydur dum bu arada😁 bir su bd yulaf bir avuc ceviz yine aynı ölcüde fındık hurma ,incir ,kayısı, badem varsa bunlarda miktar sana ayit. Tabi içine tatlandırıcı olarak birsey koymna gerek yok bunlrın hepsini rondodan gecir kuru olursada az bişiy ısltmak için rondoda su dok bir iki kasık kadar yine rondadan gecir ve püre olsunlar sonra onları yaglı kagıt serili bir tepside küçük kurabiye yapar gibi yap üstünü avuç içinde az bastırarak koy ve diz tepsiye harika bir atıstırmalık oluyor inan hiç bir sekilde tatlı aramıyosun bunu yiyerek ben hep yaptım halada yapıyorum diyete girdim suan yine yaptım aksamları cayın yanında bundan yiyorum vallahi bir kurabiyeyi armıyor tm bir atom diye biliriz bu kurabiyeye hatta ve hatta ben kekimi kendim yapardım yumurta yerine nohuttan yardım alarak. Nohutu akşamdan ısla ertesi güne suyundan kek yap harika bir yumurta yerine geçiyor canım Kız seni iyiki tanımısım TİKTOKTA☺️🥰