Momys_-girl Merhaba anneler🤩haftaya çaya misafirlerim var ve hepimiz de bebekli hatunlarız. Sizce ne yapsam çok kararsız kaldım. Önerilerinizi alabilirsem memnun olurum 😊
Balkizlarim Momys_-girl Browni kurabiye 🍪 kısır , patates salatası , maydanozlu lor peynirli poğaça veya elif böreği kıymalı veya patates li veya oda peynirli yani adı sigara böreği ♥️✨👌😍 ben bunları yapardım 🙈🙈
Mucize2020 Momys_-girl tavuklu arpa şehriye salatası, kıymalı gözleme, ıslak kek, Amerikan salatası da olabilir,poğaça, börek,kurabiye hazır da olabilir,tiramisu,ekler alınabilir,sarma sarilabilir😇
NunuDudu Momys_-girl daha vaktiniz varmış tatlı tuzlu kurabiye yapıp buzluğa atın çıkarınca gayet güzel oluyor. Sonra pasta yapmak için mesela keki de aynı şekilde pişirip buzluğa atın daga sonra çıkarınca kreması kalır istediğiniz her tarif olabilir. Yufka börekleri de aynı şekilde sadece pişirmeden atın buzluğa onu.ben böyle yapardım eskiden herşeyi buzluktan çıkarırdım hem pratik oluyor hem de vakit kazandırıyor.
rumeysalbayrakaya Momys_-girl ne zaman acil misafirim gelecek olsa ya da yapmaya vaktim yoksa bu keki yaparım tart kabında üstüne de bi çikolata sosu mis gibi 🤌🏻 Benimde cuma misafirim var kek harici karaköy poğaça, makarna salatası bi de A101’den hazır börek alıcam çok lezzetli oluyo küçük bebeğim var çok bile 🤣
Momys_-girl NunuDudu evet bnde bebekten omce oyle yapıyordum canım😊 ama şimdi yapamıyorum haftaya kadar boyle yaparsam cok ii olur
Momys_-girl rumeysalbayrakaya çok güzel görünüyor 😋 benim de mink bebeğim. En pratik ne bulabilirsem yapayım