Ebrulkkk Kızımda kullandığım damlaları oğlumda da kullanmak istiyorum biogia ve sab simplex ama malum fiyatları uçmuş yazar mı aile hekimi yoksa boşuna gitmeyeyim 😏
2prematureannesi Ebrulkkk söylerseniz belki yazar bazıları yazıyor ama sigorta karşılar mı bilmiyorum çünkü bazı krem ve ilaclari karşılamıyor sigorta
MinnakEgem 2prematureannesi zaten neyi karşılıyor ki işe yaramaz ilaçları veriyorlar sağlık ocağından durumu olmayan mecbur kullanıyo adam akıllı ilaçları paran varsa alabiliyorsun
2prematureannesi MinnakEgem aynen ben 2. Kez hamileyim mesela banada vitaminli folik asit olan bir vitamin verdi hepsi bir arada olandan yani 150 TL para 3 aylık ilk gebeliğimde sadece ilk 3 ay kullandım folik asit bida bişey vermemişti sistemi iyice mahvetmisler kisaca
MinnakEgem 2prematureannesi evet banada kendi doktorum vitamin yazmıştı özel reçete olduğundan hamilelik döneminde her ay 70 80 ona gidiyordu sadece cocuk oldu yine aynı. ya devletin verdiğini kullanacaksın oda zararlı içerikleri yada parayla.
Ebrulkkk Öyleyse gitmeyeyim eczaneden sordum fiyatlarına şaşırdım kaldım 😳 bi Ümit belki yazar dedim ama sigorta karşılamıyormuş bile 😏 teşekkürler kızlar
Kyssyk Hibou zinco su turuncu olan mi çinko değil mi o ne zamana kadar kullanılır. Hasta olunca ventolin ve ondan vermiş doktor
Limonataa Ebrulkkk sab simplex özel canım yazamaz yani SGK karsilamiyor o ilacı bize de doktor yazdı ama yazarken söyledi SGK karşılamaz diye
Gmznr80 Ebrulkkk kontrole gittiğimde hastaneden yazdıkları halde 93 lira verdim reçete yapmadılar maalesef biogaia gaz damlasini
mom726272 Ebrulkkk 🤦🏻♀️ Bebeğim küçük kargoya gidemiyorum ya adanadan gelecek akraban vs olursa onlarla da gönderirim aklında bulunsun hiç açmadım öyle duruyor Almanya’dan geldi orijinal