Denizlina Herkese merhaba, Market fiyatları el yakmaya devam ediyor. Evde her şey suyunu çekti büyük bir alışveriş yapacağım, toptan daha uyguna satan hesaplı marketler bilenler varsa önerebilir mi en azından biraz daha uyguna alabiliriz belki.
Saafie Denizlina Hepsi express de belirli bir ücrete tamamlarsnz 20 TL indirim yapıyor onları da takip edip alabilirsiniz..ben öyle alışveriş yapiyrm
Annesi23 Denizlina İstanbuldaysanız anpa gross u tavsiye ederim sebze meyve ucuz değil ama genel olarak ucuz mesela diş macunu 14 Şampuan 16 normal marketlerde bu fiyatlara yok
Denizlina Lazrail İzmir’deyim hiç görmedim. ama hafta sonu aydına gideceğim orada görmüştüm gerekirse oradan da bakayım.
Dmt-01 Kbrbydk bizim toptan market belki böyle restoranlar için uygun olabilir çok daha fazla aldıkları için ama normal bi ev alışverişi için hiç uygun değil marketlerle aynı fiyat hatta bazı ürünleri normal marketlerden bile pahalı
Maviskizimm Denizlina ben genelde büüyk şeyleri getirden alıyorım.atıyorum 50 tl lik alışveriş yapıyorum 50 tl ye 20 tl infirim geliyor bir sonraki siparişe onu kullanıyorum sonra tekrar gelşyor.nerdeyse yarı fiyatına geliyor alışveriş
Asenana Denizlina Sakarya’da oturuyorum zırhlıoğlu diye bir yer var burda. Bakkallar marketler oradan gidip mal alıyor öyle söyliyim. Normal vatandaş da alışveriş yapabiliyor biz ordan yapıyoruz büyük şeyleri