Syktoprak Slm hanımlar araniza yeni katıldım.4 buçuk aylık oğlum var ve hırıltısı var dr asist verdi muayene etti hırıltı yok dedi ama bebeğim heyecanlanınca hırıltı oluyo normalde yok çok kararsız kaldım ne yapmalıyım
Ahlasbebekveannesi Syktoprak Benimkide 4aylik olmak üzere doğduğundan beri yorulunca falan hiril hiril nefess alio doktor bı sorun yok ilk aylarda normal dedi
ikitostikannesi Syktoprak bizimkinin hırıltısı doduğundan beri vardı daha küçükken aşırıydı bğyğdükçe sadece heyecanlanınca yapıyor bide çok ağlayınca oda laringo malezi var zamanla geçicek dediler
Syktoprak ikitostikannesi ya normalde yok uyurkende yok bilmiyorum dr da yok dedi ama ben rahat olamıyorum
ikitostikannesi Syktoprak haklısın olamazsın canım bizimde normalde yok geçti uyurkende ama dediğim gibi heyecanlanınca oluyor ben birsürğ yere götürdüm aynı şeyi dediler şuan 8 aylık rahatım o heyecanlanırken bile azalıyor git gide
Ahlasbebekveannesi Syktoprak aynen bizimde öyle mesela şuan uyuyor herhangi bi hırıltı yok doktor yok dediyse çokta kafaya takmayın bende başlarda Cook dert ediyordum her kontrolde sordum yok sorun değil zamanla gecicek demekten başka bişi demiyor diye daha da sormuyorum 😃