Merve_3460 3 ay 27 günlük Bizim kızın uyku düzeni vardı memlekete gittim 1 ay çok güzeldi uyku düzeni eve geldim geleli geceleri her saat uyanmaya başladı eve gelms olduğumuzdan dolayımıdır sizce yoksa bu zamanlar hep aynı mı bütün bebekler
Taze-Anne28 Merve_3460 o civarlarda 4. Ay uyku gerilemesi oluyor yaklaşık 2 hafta sürüyor. Biz yeni çıktık çok illetti gerçekten inşallah çabuk atlatırsınız
Deletedmom54554 Merve_3460 3 ay 22 günlük yarabbimmm ne zaman bitecek diye dualar süreler okuyorum vallahi deli olcam son 2 aydır :(
Gamze00777 Merve_3460 4 ay atağı diyorlar canım ona ya benim bebeğimde 3 aylık bizim hala bi düzenimiz yok 9 10 arası uyuyor sabah 6 da kalkıyor. Tabi gece 3 kere kalkıyor
Asyadkmn60 Merve_3460 tamı tamına ayni ay ayni gün 3 ay 27 gunluk ve ayni sekilde cocuklar oldugu yer degisincede huysuzlanıyolar anneme kalmaya gittim ve durmadi hicbir sekilde gece uykusu bitti simdi kendi evime gectim 2 gun once cok sukur duzene giriyo ama gunduz hep ayakta uyuyo asla beni birakmiyo
Merve_3460 Asyadkmn60 ya memlekete gitmstm 2 aylıkken 1 ay kaldım böle sorun yasamadım geldm burda basladı sürekli emmek istyor ağlyırak uyanıyor Gece her saat uyanıyor napcam bilmiom