leylasnsy Merhaba annelerim. Şimdi bende para var 500₺. Hangi bankadan altın hesabı açsam kârlı olurum. Kullananlar bana fikir verirmisiniz?
GiybetReis leylasnsy Banka alımda satımda çok zarar ettiriyor. Gidip gram alıp evde saklayın isterseniz.
leylasnsy Dün bi post açtım bu konuyla alakalı bayağı kârlı olan var yani. Bende 1-2 sene tutacağım parayı hesabımda yine üstüne ekleme yaparım bakim düşüncem bu🤗🤷🏻♀️
sweetgirl9 Emelingoo makas aralığı derken alım satım mı? Bir de altın hesabı dediğiniz nedir tam olarak mesela ben yapıkredi kullanıyorum ordan gram hesabı açmıştım o mu oluyor anlamadım tam
Pnnr leylasnsy Çalıştığım dönemde 18 bine yakin para biriktirmistim gram altini Garanti den yaptik bir kâr yaşamadım henüz 🤷 ancak bin liralık kâr oldu diyebilirim uzun vadede oluyor ama beklemek zor.
Cgnege44 leylasnsy Çok çıkması gerek bankadan Ali’nimca fiyatlar değişik oluyor. Normal altın alsanız daha karlı
inci_34 leylasnsy KUVEYTTURK KATILIM BANKASI altında oldukça önde mobilden şubeye gitmeden hesap açabilirsiniz üstelik altını katılım yapıp hem kar payından hem kurdan kazanabilirsiniz
S_x_w leylasnsy Kuveyt Türk’te hesabım var..eşimin vakıf baktı benimki daha uygundu aldığımız dönemde ☺️ Ama diğer bankaları incelemedim tabi