tospikannesii Günaydın, oğlum 14 aylık, grip ve öksürüğü var. Ateşimiz yok doktora götürmelimiyim? Evde yapabileceğim birşey var mı, bitki çayı vs.
kutgun tospikannesii grip için ne yaptınız peki oğlumun burnu akıyor sürekli iburamin zero kullanıyorum bende etkili midir acaba
kdkdndnfjf tospikannesii 2 kızımda da kullanmaya devam ettiğim 100/100 sonuç aldığım şeyi söyliyim. öncelikle geçmiş olsun. has zeytin yağının içine sarımsağı rendeleyin, 40 dk bekletin. sonra uyurken ayak altlarına sürün çorap giyindirin. bunu her uyuduğunda yapın. farkı görüceksiniz hırıltısını dahi alıyor. yetişkinlerde kullanabiliyor. herhangi yakma sızı vs yapmıyor.
leylasnsy benim oğlum da öksürüyor du kuru öksürüğü vardı geceleri çok öksürüyordu. Acile götürdüm bu cumartesi çocuk doktorumuz yoktu. Herşeyi gayet normal çıktı tutmuş bana antibiyotik alerjik şurubu vs yazmış. Bende bi kuru öksürük için onları kullanmak istemedim. Eczaneye gittim konuştuk dedim 1 yaş oğlum doğal bi öksürük şurubu var mı diye önerdiler bi ilaç fiyatıda 60₺ idi. Aldığım günün akşamı içirdim yemekten sonra o gece öksürüğü kesildi resmen. Dua ettim resmen eczacıya 🤗 artık öksürmüyor ve rahat uyuyor. Hatta eşime bile içirdim onunda öksürüğünü kesti 😃oğlum rahat uyudu bizde rahat uyuduk vallahi🙏🏻
tospikannesii leylasnsy hastaneye gittik birkaç ilaç verdi ama bunu da aldırayım olmazsa eşime. Teşekkür ederim, ismini gördüm şimdi şurubun ☺️