Balyanak_annesi Lcw defacto gibi mağazaların outlet mağzası varmı iskenderunda yok alışveriş için gelsek nerelerden yapabiliriz herşey ateş pahası olmuş
1annecik Balyanak_annesi Lcw mağazasının kendi uygulamasından alıyorum ben mağaza fiyatından daha uyguna geliyor. Geçenlerde oğluma bir ceket aldım 70liraya mağazada 100liraydı bir bakın isterseniz
alinaannee Balyanak_annesi bu mağazaların uygulaması daha ucuz canım onun dışında Adana yı çok geZdim fazlasıyla alış veriş yapılacak yerler var 🌸
Dmt-01 Balyanak_annesi Adana’da çakmak caddesinde var LC nin outleti yani en son kasım ayında gitmiştim bir yıl olacak ozaman kışlıklarını ordan almıştım kızıma bide optimum avm de zaten outlet avm bide benim görümce park avm içindi galiba çok uygun diyordu hiç gitmedim ama oraya
Balyanak_annesi alinaannee izmirde outlet mağazalar fazlasıyla vardı antalya da da öyle başka yerlerdede var mı bilmiyorum
alinaannee Balyanak_annesi var canım var baraj yolunda çok fazla yer var yüreğir de optimum var real zaten kocaman hepsi merkezde bunların