Bybrs 2,5 aylık oğlum klips sünnet yöntemiyle sünnet oldu. Bugün klips çıkacak. Çıkarken çok acıyor mu tam olarak iyileşmesi ne kadar sürüyor? Beze değmemesi için ne yaptınız? Bizim sünnet çok zor geçti pişman oldum yaptırdığıma 🥺
esraeerdogann Bybrs doktorunuz söyledimi bilmiyorum götürmeden önce 1 saat köpüklü suda otutturun bebeğinizi çıkartırken evet acıyor ama benim bebeğim bir mızırdandı susmuştu sonra
ogretmenanne38 Bybrs bende 2 buçuk aylıkken yaptırdım bizim doktorumuz klipsi çıkarmadı kendisinin düşmesini bekledi öyle daha çabuk iyileşiyor diye 3 yaş üzerini kendisi çıkarıyormuş. Bide hen kağıt bardağın alt kısmını kesip koymuştum beze değmemesi için rahat olmuştu
monalissa Bybrs çok geçmiş olsun, neden pişman oldunuz🥺 bizde pazartesi günü olacağız, üzüldüm şimdi, tam 5 aylığız
TiniminiKayra Bybrs gotürmeden önce köpüklü suda oturtun 20dk fln zaten saniyelik bisey cikarilmasi..sonrasi icin krem vermisti bize doktor..bardak koyun bir hafta fln kremide surunce cabuk iyilesiyor..bizim cok kolay olmustu
esraeerdogann Bybrs 4,5 aylıkken yaptırdım ben hiç pişman değilim keşke daha ufakken yaptırsaydım siz neden pişman oldunuzki
Bybrs ogretmenanne38 benim 4. Gün çıkaracaklar. Bardak takıcaz dediler ama bilmiyorum sadece başa sarmak istemiyorum yine ağrı sızı oluyor mu? Yada çok hassas mı oluyor beze değince falan ne kadar sürede tam anlamıyla iyileşti?
Bybrs monalissa anlatmayım ya her çoçuk kendine özeldir sizin daha kolay geçer süreciniz belki piskolojik olarak etkilenmenizi istemem. Sünnette kesmede falan hiç birşey yok zaten sadece bacaklarımı tutuyorlar diye ağlıyorlar.
Zhrabrk monalissa korkmayin bizde 4 bucuk aylikken yaptirdik hic zorlanmadik doktorun dediklerini harfiyen uyguladik 1hafta sonunda tamamen iyilesmisti
monalissa Bybrs hm evet doktorumuz bundan bahsetti, bunun olmaması için de biraz sakinleştirici vereceğiz,çok konforlu geçiyor korkmayın dedi ama işte bazen okuduklarımdan tedirgin oluyorum
ogretmenanne38 Bybrs klips düştükten sonra çok çok rahat olmuştuk krem vermişti onu kullandım bide sürekli kantaron yağı kullandım çok iyi gelmişti klips düştükten sonra hiç sıkıntı yaşamadık inşallah sizinki de öyle olur
ogretmenanne38 Bybrs hepsi toplam 10 gün sürdü. 10. Güne eski haline dönmüştü yani. ama bizim klips 6. Günde düşmüştü sizinki cikarilacakmis daha erken iyileşir merak etmeyin
Bybrs TiniminiKayra süreciniz nasıl geçmişti. Gazını çıkarmak için kucağıma almam gerekiyor. Orada sıkıntı yaşıyorum. Ne kadar sürede iyileşti klips çıktıktan sonra
Bybrs monalissa bizim ki sünnet oldu bitti yarım saat uyudu hiç bi sorun olmadı. Ama sanırım sadece bizim biraz zor geçmiş.
TiniminiKayra Bybrs 1haftada fln iyilesti.cok kolay gecti bizim bi sıkıntı yasamadik..kagit bardak koyarsaniz cok kolay olur istediginiz gibi hareket ettirebilirsiniz ozman hic bisey olmuyo
ogretmenanne38 Bybrs 2 buçuk aylikti benimkide. Hassasiyet klips varken vardi evet sürekli bardak taktım ama düştükten sonra bardak bile kullanmadım sanki hiç bisey olmamış gibiydi
Bybrs ogretmenanne38 sünnet sonrası 1.5 saat durmadan ağladı sesi kısıldı artık günlerdir de ara ara ağlama atakları geliyor inanır mısınız perişan oldum bi an önce iyileşse diye gözünün içine bakıyorum. Birde tayinciyiz yanımız da kimse yok. Gücüm kalmadı artık iyileşsin
Bybrs TiniminiKayra inşaAllah ya çıkartırken de çok ağlar sonra ağrı sızı olur yine hassasiyet olur kucak falan alamam diye korkuyorum.
ogretmenanne38 Bybrs yaaa Allah yardımcınız olsun inşallah iyileşir hemen. Bizimde ilk olduğu gün çok ağlamıştı ama bi damla vermişti doktor ağlayınca onu döküyordum uyusturuyomuş rahatliyordu öyle
TiniminiKayra Bybrs yook yok merak etme 2saniye suruyo cikarmalari..bardak koy istedigin gibi hareket ettirebilirsin hic bisey olmuyo bardaktan pipisi beze flj deymiyo onum icin acimaz
Bybrs esraeerdogann çok ağladı sünnet sonrası. Ağrı mı sızı mı oldu bilmiyorum günlerdir atak geliyor ağlıyor. Kucağıma alamıyorum gaz çıkarmak için bu sefer gazdan ağlıyor. Rahat tutamıyorum edemiyorum. O kadar bunaldım ki. Canı yanıyor diye üzülüyorum. Tek ümidim şuan klips çıkınca rahatlar belki diye
esraeerdogann Bybrs canım bence can acısından ağlamıyordur ortamdan etkilenmiştir benimde öyle oldu ama sadece ilk gün altını bile açtırmıyordu ertesi güne bişeyi yoktu karton bardak koy kes kapalı tarafını kestiğin taraf üstte kalsın kolaylık olur biizm doktorumuz öyle yapmıştı klips çıktıktan sonra 3 gün daha koydum bidaha koymadım merak etme acıdığı için değil eller tutuluyor ayaklar tutuluyor ondan etkilenmiştir geçecek içini ferah tut 3 hafta olduu yaptıralı ben 10 günde iyileşti