Akdgnguler 6 aylık bebegım var ve aşırı huysuz herseye ağlıyor bağrıyor susmak bilmiyor bende kimseye bırakamıyorum cocugumu bi yönden de çalışmam gerek çünkü tek maaşla ev geçinmiyor eşimi ikna etmem lazım
sldmoom Akdgnguler daha çok küçük eşiniz gerekirse ek iş yapsın 6 aylik bir bebeğin anneye ihtiyacı var anneanne babaanneye değil huysuz diyorsunuz biz bile bazen çocuklarımıza tahammülümuz kalmıyo bakıcı vs x kişiye asla bırakmazdım ya bağırır kızarsa diye aklımı yerdim herhalde
Mmavi Akdgnguler e cocugu bu halde birakamazsiniz zaten. isteyken akliniz kalmaz mi? Maddiyat onemli tabi ki ama cocugun psikolojisi daha onemli. esiniz su sartlarda haksiz sayilmaz.
Yusufefem Akdgnguler anneniz bebeğiniz siz vakit geçirseniz bence alışabilir bir süre sonra sizde rahatça gidersiniz içiniz kalmadan bebek küçük evet ama parasız da bakılmıyor bebeğe maalesef 😔
sldmoom Akdgnguler illaki kizamiyoruz ama sinirlendiğimiz anlar oluyor tabiki izin vermeyiz ama büyükler yada Bi başkası anne gibi olamaz daha çok küçük diş dönemi ilk adımları emeklemesini bence kaçırmayın derim biraz idare edebilirseniz hem bebeğiniz hem sizin için daha sağlıklı olur diye düşünüyor
Henakiz Aslında anneniz birkaç gün sizde kalsa, ona alışsa belki işler kolaylaşabilir. Ben çalışıyorum, bebeğime annem bakıyor. İşim yakın, çalışma saatlerim az ancak çalışmanın anneye, aile bütçesine ve bebeğin geleceğine katkısı muazzam bence.
Aryemus_3 Akdgnguler Bebeğim hem küçük hem huysuz diyorsun eşin haksız sayılmaz bence bu şartlarda çalışmaya başlasam aklım hep bebegimde kalırdı benim