Alparslan09 Bebeğim 20 günlük ve dili pamukçuk olmuş bembeyaz oda huzursuzluk yapıyor sanırsam uyumak bılmıyorum uyuyuncada kalmak bılmiyor. Bunun için pamukçuk için napabılırkm yardımınıza ıhtıyacım var
Mislinaa Alparslan09 bizde de aynısı aldı eczaneden bi tane damla aldık bi kes verdim ertesi gün tamamen geçti
inci_34 Alparslan09 şimdi minnoş anne hergün 3 kere emzirdikten sonra özellikle Caybardağı altına sıcak su koy bir kaşık karbonat onunla bebeğimin dilini masa siler gibi hafifi bastırarak sil en az yarım saat emzirme Bunu bir hafta uygula olmadı eczaneden MİKOSTATİN al onu günde 4defa diline parmağınla iyice sür
Ldy Alparslan09 karbonatlı su ile gazlıbezle ilk önce bastırmadan ağzını silin candi pak diye bi fıs fıs var mutlaka alıp kullanın . Yoksa geçmiyor
yookkdahaneler Mislinaa Allah için ismini bana da söyle 1 haftalık bebeğim emmedi mama ile besliyorum ve dili bembeyaz
Alparslan09 Çok tesekkur ederım dayanamayıp doktora götürdüm sizinkilerin aynısını dedi karbonat birde damla verdi.