pamuksekerinannesii Kızımın burnu tıkalı hasta zaten burnuda tıkandı zorlanıyor yarın gidip alıcam spreyleri okyanus suyunu falan evde illiadin %0.05 olan burun spreyi var bunu 11 aylık bebekte kullanabiliyor muyum?
Morfrenk pamuksekerinannesii burun spreyleri açıldıktan 5 gün sonra etkisini kaybediyor diye hatırlıyorum ama.. Emin olamadım.. Sıcak bir duşa sokun isterseniz burnu akar en azından
pamuksekerinannesii Meyvebicagi şu an zor nefes alıyor tuhaf sesler cıkarıyor öksürük bi yandan of of
Dilaraakansu pamuksekerinannesii bende burnunu aciorum oksijenli suyla ama hala tuhaf sesler gelio oksuruo bide herkesin cocugu oyle salgin var
pamuksekerinannesii Morfrenk hava çok soğuk duş aldırmaya cesaretim yok hasta oldugu için bi yandan ishal sürekli doktorada gidicez sabah ama şu an duş için soğuk :(
Morfrenk pamuksekerinannesii sen bilirsin yavru. Evde viks varsa bir leğene bir parmak koy, sıcak suyla erit biraz odada gezdir o leğeni az az çocuğun suratına tut hemen geri çek
Deletedmom896 pamuksekerinannesii Tuzlu suyu evde kendin yap yarım çay kaşığından az tuz bir bardak ılık su karıştır yap
Prensesannesiiiiii pamuksekerinannesii ya canım bilmiyorum ama kardeşimin kızı var doktor bulamazsan burun spreyi suya tuz Koy damlat demiş arada yapıyor getirmediğinde yanına
pamuksekerinannesii Prensesannesiiiiii ne kadar tuz koymam gerek belli bir ölçüsü olması gerek yakar bebegin burnunu fazlası ayarlayamazssam
Morfrenk pamuksekerinannesii yarında sterimar baby al eczaneden. Böyle bir rahatlık yok, çok kolay sıkması hemen rahatlıyor çocuk
Prensesannesiiiiii pamuksekerinannesii canım bir bardak ılık suya bir çay kaşığı tuz Koy güzelce karıştır damlat emin ol çok rahatlicak bebiş 😊