Mom262627 Bentabijii presentile gore nasil oldugu onemli onuda doktorun olcer bazen kafa buyumesi durabiliyor benim 10 aylik nerdeyse 8. Aydan beri yavasladi 1 yasinda 46 cm olmasi beklenir yavaslamasi dogal . Doktor bir problem gormuyor
ferlazen Bentabijii merhabalar bebeğimizin kafa çapı durumj ne oldu? Benim 8 aylık 42 cmşuan. Doğum kafa çapı kaçtı sizde
Bentabijii tugbahy6 benimde oğlum öyleydi hep ileride gitti kafası.Gerçi ben evde ölçüyorum ne kadar doğru bilmiyorum kızımın kafası
Bentabijii tugbahy6 6. Ayda ölçtü sağlık ocağı o zaman 42 idi şimdi ben ölçtüm.Doktorum 7,5 aylıkken çağırdı.
Bentabijii Mom262627 mesela oğlum 29 aylık bir kaç aydır sabit kızımın da bu bir aydır sabit.persentile göre 25 lerde.Ben çok pimpirikli olduğum İçin boy,kilo,kafa sürekli ölçüyorum 😢
Mom262627 Bentabijii 10 unun asaginsa degilse hicccc korkma kafa surekli buyurse olurmu hic olmaz bence bingildak kaoandiktan sonra duruyor zaten bu dogal saglik ocakalri veya doktor 18. Aydan sinra ollcemdi kiziminkini zekasi iyiyse sorun yok