MySunshine21 Ek gıda zamanımız geliyor. Zeytinyağı arayışı içerisindeyim. Siz hangi marka kullanıyorsunuz sevgili anneler.
Oykmmkrkn MySunshine21 Hakiki zeytinyağı yeterli bence. Kendin ne kullanıyor isen onu kullanabilirsin bilindik olması yeterli
Batigun MySunshine21 ozemleyasam sayfasından alabilirsiniz soğuk sıkım 2 numara zeytinyağı uluslararası ödüllü ürünleri biraz pahalı ama söylemek istedim
MotherOfAlmila MySunshine21 Ben ayvaliktayim. Burada zeytinyagini kendileri yapiyorlar. Onlardan aliyorum. Markettekileri sevmiyorim.
Deletedmom5284 Ben çanakkaleden getirtmiştim ama sanırım bitince migrosta organik satılanlar var gidip onları inceleyip alırdım
MySunshine21 mustafayamaninannesi biz kendimize de öyle kullanıyoruz bebek zeytinyağı kullananları okudum özel bir üretim mi diye aklım karıştı
Renk Getirtebilirsiniz egeden güney marmaradan falangetirin markette satılanlarla ordakıler arasında çok fark var. İnstagramda oralardan satış yapan çok sayfa var. Balıkesir erdekten getirdik biz.
MySunshine21 Renk kendimiz de getirtip kullanıyoruz zaten bebek için özel bir yağ gerekli mi diye kafam karışmıştı
Deletedmom5284 MySunshine21 rica ederim gıda mühendisi inceliyor diye bi sayfa vardı sanırım genelde ordan bakarım ben, sizin için bulup atacağım şimdi
Deletedmom5284 https://gidadedektifi.com/category/urun-incelemeleri/organik/ Heh bu sayfa belki zeytinyağı incelemesi de yapmıştır
Zey6 Marketten alacaksanız “extra virgin” yazanı tavsiye ederim. 1.kalite odur. Kendi üretim yapan satıcı olarakda “Dr.Yağcı” yı tavsiye ederim. Kendileri yapıyor akrabam.
ooomammamia Soğuk sıkım asit oranı düşük yağ tercih etmeniz yeterli olur bence. Bebek için satılanlar da bu şekilde zaten toplanan zeytin direk sıkıma veriliyor asit oranı çok az oluyor. Ekstra para tuzağından başka bi şey değil. Gıdacı olarak söylüyorum 🤗
MySunshine21 ooomammamia gıdacı bulduysam hemen aklımdakini sorayım asit derecesini nasıl bilebiliriz yerli üretici tanıdıklarımız var ağaçlarından toplayıp sıktırıyorlar