Ali128 1 bucuk yaşında oğlum 1 ay oldu eliyle hep bezini tutuyor ıh ıh diyor altını alırken ise eli hep orasında ve pipiside taş gibi korkuyorum bir rahatsızlık yada başka birley diye varmı çocuğu böyle olan
mutluluk_hayalll Ali128 belki idrar yolunda enfeksiyon vardır bayanlarda nasl batma yanma oluyr rahatsz oluyoruz onda da belki olabilir ihmal etmeyin bu doktora götürün
demirboy Ali128 normal müdahale etmiyorum ben dokunuyor. Zamanla bırakıyorlar müdahale edince cazip gelebilir
Dmrcnn Ali128 sertlik şişlik kızarıklık varsa sünnetlik bi durum olabilir doktora götrn mutlaka ve ya bi tıkanıklık vs söz konusuysa idrrını yaparken acıyor olabilir o yüzden ıh fln diyo olabilir. Kesinlikle bi kontrole götrmelisiniz bence
Tiredmother Ali128 🤦🏻♀️ Eltimin oğlu 4 yaşında hala hep eli pipisinde her dakika her yerde eli hep orda asla unutmuyor
Ali128 Dmrcnn yani bezi açtıgımda başta öyle değil ama sonra dik ve sert oluyor bide sanki ucu pembemsi bi kızarıklık var göstermek en iyisi yoksa içim rahat etmeyecel