Cisem_25 İyi geceler herkese. İnternetten çocuk odası alacağım ama hangi sitelere bakmalıyım bilmiyorum bu tarz ürünler satan siteler hakkında bilginiz var mı? Vivense den beğendiklerim oldu ama pek güvenilir gelmedi.
jap Cisem_25 vivense bilindik ve güvenilir markadır. Neden güvenemediniz? Caploonba var bide beğenirim tasarımlarını
Girlmomsss Cisem_25 vivense cilek caploonba vs guzel fakat ben olsam instagramda tamamen ahsap yapan yerlere bakardim
Canmother Cisem_25 ben vivenseden şifonyer aldım oğlumun odasına çok kaliteli geldi, kurulum ekibi de çok temiz çalıştılar. Kesinlikle tavsiye ederim. Çok yakın arkadaşım da tüm evini oradan aldı ve memnun kaldı.
Cisem_25 Alaranaz Çevremde deneyimleyen kimse yoktu o yüzden güvenemedim sanırım. Bazı şikayetler de okuyunca gözüm korktu sanırım ☺️
Cisem_25 Canmother İçimi rahatlattıniz beğendiğim model vardi alabilirim o zaman. Çok teşekkür ederim
Kumsal-Arden Cisem_25 annemler kuzenim evini vivenseden dayayıp döşediler çok güzel ürünleri ve sorun yaşanmadı. Sadece bazı ürünlerin teslimatı geç bunu göz önünde bulundurun ama bazen de belirttikleri tarihten önce getirebiliyorlar ve bunun için sizden randevu talep ediyorlar güzel bir sistem yani.
-1590sinem Ünitemi vivenseden aldım çok memnunum görümcem evini vivenseden dizdi çok memnun gönül rahatlığıyla bakabilirsiniz bence 🌼
GiybetReis Cisem_25 ben tüm evi vivenseden düzdüm 😊 Bazı mobilyalarda ufak tefek çizikler vardı istersem değişim yapılırdı fakat gözüme batmadı. Ben satıştan da satış sonrası destekten de çok memnun kaldım. Perdelerime, halılarıma kadar ordan aldım.