Mayisannesi34 Mail hesabınıza değişiklikler ile ilgili e-postalar geliyor onlardan yapılan değişikliğin size ait olmadığını belirterek kurtarabilirsiniz
monalissa Dilek5534 evet kaydım telefon numaramla senkronize edimişti, mail adresimşe de ama o kadar profesyonel olmuşlar ki, bana bir msj geldi instagramdan o linke tıklayınca sanırım o an çalındı,
busrasilra14 monalissa alabilirsin canim ama cok zor 🥴 yani eger bu isleri bilmiyorsan ne yazikki gitti.. ama daha onceden dogrulama kodu falan istediysen instagrama sayfamjn senin oldugunu beyan ediyorsun falan ama dedigim gibi instagramin biraz kurdu olman lazim 🙄
busrasilra14 monalissa o kopekler muhtemelen mail adresini degistirmislerdir ama sen bi telefon numarasindan dene canim. chnku gecen benimde calmaya calistilar mail adresini hemen degistirmisler ben tel noyla zorlaya zorlaya geri aldim ellerinden. Ama yarim saat daha gec kalsam gitmisti hesabim
monalissa busrasilra14 telefon numarasıda kendisininkini girmişler, hiç bir çözüm yolu görünmüyor gibi🥺
monalissa Ecemunurannesi çok mutlu olurum, hiç bir değişiklik yapmadılar, sadece hikayeden bir kaç kez paylaşım yaptılar, bugünde hiç paylaşım yapmadılar
ilknur_acr94 Benim başımada yakın zamanda geldi. Geri almak için çok uğraşmadım. Ne yapacağımı bilmiyordum çünkü. Telefon ve mail adresini hemen değişmişler. Benim sayfamda fa dolandırıcılık yapmaya çalıştılar. Ben hesabımı kapattırdım. Siber suçlara gidip şikayetçi olun.
monalissa ilknur_acr94 çok uzun süredir kullanıyordum, geri alabilme ihtimaliyle kapattırmak da istemiyorum, ama şikayetçi olmak da da fayda var
monalissa gocebebirbayan mail adresime bir mesaj geldi, belkide o linki tıkladığım için çalımdı ya da o linke geç döndüğüm için, o ara gitti sayfam
ilknur_acr94 monalissa polis bana o hesabı geri almaya çalışma loga düştü demişti. Log neyse. Benimde eski hesabımdı :(