mihrosum Yalvarıyorum bir bakın. 22 aylık kızım. İsal mukuslu kaka ve berbat bir koku. Halsizlik sureklı aglıyor.atesı dusmustu geri cıktı. Daha vereli 3 saat oldu. Gecmek bilmedi. Cocuk uyanıp sureklı aglıyor bu nasıl bıse bole
kutgun mihrosum geçmiş olsun soğuk konpress te yapabilirsiniz dün öyle düşürdüm ateşini ve bence bir doktora gözükmesindefayda olabilir
NunuDudu mihrosum doktora gittiniz mi. Gitmediyseniz lütfen vakit kaybetmeden gidin. Biz çok zor atlattık. Ateş ishal ağrı günlerce sürdü. Probiyotik öneririm bir de mutlaka içirin.
Deletedmom_26 mihrosum Doktora götürmelisin evde verdiğimiz ilaclar bazen çare olmuyo bizde yaşadık sabahı zor etmiştik sabah ilk iş doktordu antibiyotik kullandık ve dönüşümlü ağrı kesici vitamin probiyotikte kullanıyoruz hiç beklemeyin eğer ilacına rağmen dusmuyosa gidin acile geçmiş olsun
mihrosum NunuDudu camım cocuk agrıdan uyumuyor sureklı kaka yapıyor. 8de yaptı uyuttum sımdı yine yapto. Dr antibiyotik verdi kullanıyoruz ama hıc kesilme olmadı
mihrosum Deletedmom_26 canım cocuk durmaksızıb kaka yapıyor 1saate bir. Antibiyotik basladık bugun Dr verdi ama hıc kesmedi
Deletedmom_26 mihrosum Reflor ishal kesmesi için veriliyo İshal çabuk gecmiyo en az 1 gün geçmeli etki için inşallah çabuk toparlarsiniz
NunuDudu mihrosum çocuk ya da acil doktoruna gitmeniz lazım. Kan idrar gaita tahlili yaparlar ona göre ilaç verirler. Antibiyotiği neye göre verdiler. İhmal etmeyin çocuğunuza yazık. Çocukta düzelme yoksa gidin hemen acile. Biz 3 gün üst üste gittik ateş düşmedi ishal çok fenaydı iki kızımda da serumlarla rahatlattılar.
birkizannesi_ Maalesef antibiyotik etki edene kadar sabretmek dikkat etmek gerekiyor. Bağırsak antibiyotikleri 1 gün sonda etki ediyor. Duş aldırın. Şurup verin Allah yardım etsin inşallah
Alinduru mihrosum öncelikle tahlil yaptırmalısınız mutlaka. Benim kızım rotavirüse yakalandı mesela. Ya da enfeksiyon da olabilir. Ateşle birlikte bunların olması önemli bir şey bence.
Alinduru Bsrumt55 hayır kusma olmadı aşısı olduğu için hafif atlattı muhtemelen. Ama normalde kusma da oluyormuş.