Hellolo Kızlar bebeğim 3 ay 25 günlük yanaklarında Gamze yoktu iki gündür belirgin bir şekilde gamzesi var çok şaşkınız sonradan olanınız oldu mu geçer diye bekledim ama geçmedi gittikçe belirginleşiyor düzelir mi acaba doktora mı götürsem birden birkaç gün içinde oldu
Ebru1208ahmet Hellolo benim de 3 aylık bebeğimin yüzde vardı cnm sürekli vardı iki yangında sonra iki dirseğinde de farketince internet den araştırdım egzema yazıyordu doktora gitim egzema başlangıcı dedi kırem verdi kualdnım şu anlık geçti inşşha tekrar çıkmaz
Honki_Ponki Hellolo Bebek yüzü toplandıkca gamzesi çıkması çok normal benim bebegimde de 3 aylıkken çıktıysı 15 aylık yüzünde gamze var hala
birfincantuzruhu Hellolo benim oğlumda da var gamze onun ki de 3 aylıkken falan belli oldu yüzü topladıkça anasına çekmiş bende de var 🤭
ObirAnnnee Hellolo sizin yine 3 ay sonra çıkmış, bizim 14 ay sonra gamze çıktı 😂 hastanelik bir sorun olduğunu sanmıyorum. Zaten doku eksikliğidir Gamze, eğer sorun olsaydı yıllardır elbet duyulurdu, her 5 kişinin 2’sinde vardır mutlaka
emoo benm bebeğimdede var iki tarafındada bir tarafında vardı doğduğunda şimdi bakıyprum yanakları çökük gibi ama sanırım genetil babaannesinde var ☹️gtmş orası çekmş çocuğun
Honki_Ponki Hellolo güldügünde çukurlasıyorsa. Gamzedir canım benim kızımın ki öle oluyor gülümsediginde çukurlasıyor normalde bakın ca yok am güldümü gamze ortaya çıkıyor benimde öle annesine çekmiş benim kızım 🥰🤩
Hellolo ObirAnnnee evet biliyorum ama sonradan çıkınca endişelendim doğar doğmaz belli olur diyor herkes
1bocek1cicek Hellolo oğlum 2 buçuk aylık dogdugundan beri var çok isterdim yanakları gamzeli olsun Rabbim gönlüme göre verdi çok şükür kızım da yok oğlum da kilo aldıkca belirgenlesiyor
Hellolo 1bocek1cicek bizim doğduğunda yoktu bende var mı yok mu emin olanimıyorum gülünce yok kendini sıkınca birde biberon emerken çıkıyor emzik filan anlamadım gitti artık zamanla göreceğiz🤷🏻♀️