Elif1010 Asil_egem 6 aylıkken yaptırın demişti doktorumuz damla damlatıldı 1 saati galiba dışarıda bekledik tam hatırlamıyorum sonra ışık ve makina ile baktı
Esen3535 Asil_egem ben 1 aylıkken baktırdım sadece elindeki isikla baktı kısa sürdü bide eline renkli Bi kağıt alıp sağdan sola soldan sağa götürdü takipediyor mu diye ve 1 yaşında kontrole gelirsiniz dedi
canimoglum_2020 Evet damla damlatılıyor göz bebeği büyümesi için 15 dk bekliyorsunuz sonra doktor muayene ediyor
Sevgiyumagim Asil_egem biz 1 aylikken gittik. Damlatılan damla yan etki yapıyormuş..karın ağrısı huysuzluk gibi..hemde gözü tam.gelismedigi için muayenede olmuyormuş. Bize doktor bir şikayetiniz yoksa 3 ay 4 ay gibi gelin dedi. 3 ayda gidicez
canimoglum_2020 Asil_egem evet ilk göz muayenesi öyle olmuştu can acımıyor ☺️ Yani acısa ağlardı heralde
Hamdis08041988 Asil_egem canım korkma sadece elinde ışıkla bakıyor bebege. Baska hicbisey yapmıyor. 20 sn sürüyor en fazla😊
Sedakcby Asil_egem 3 aylıkken çağırmıştı doktor. Bi sorun görmedi. 6.aya kadar takip edin kayma falan farkedetseniz gelin dedi. Bişey farketmezseniz diğer kontrol 1 yaşında. Bizde 1 yaşında gidicez inşallah
Asil_egem Esen3535 inşallah netten bakmıştım damla felan diyordu peki randevuyu hangi bölüme aldınız çocuk doktorumu göz doktoru mu bakıyor
Esen3535 Asil_egem cnim göz doktoruna ama devlet hastanesinde randevu yoktu randevusuz bakılmıyordu özel göz hastanesine randevu aldık bide yenidogana bakılıyor mu diye sorup o şekilde gittik
Sedakcby Asil_egem normal direkt göz doktoruna alıyorsunuz. Göz muayenesi yapılcak diyorsunuz doktora hemen bakıyo zaten