Betul2620 Reglim geçeli 3 gün oldu normalde günü gününe olurum ama kasıklarımda ağrı var olacak gibi ama bi yandan hamile miyim onu bilmiyorum aslında şüphem de yok sormak istediğim şey gebelik testi yapsam sizce çıkar mı yoksa kan mı vereyim
Duyguss21 Betul2620 erken gebelik testi yap canım silikte olsa belirti verir ama olaki bisey çıkmadı ve hala adet olmuyorsun o zaman bi kan tahlili yaptirirsin hakkinda hayırlısı olsun 😊
arinm Betul2620 bnmde adetm 3 gün geçikti bgn oldum o kdr korktumki hamileym die bazen gecikmeler oluyo
Betul2620 alinaannee yaaa daha 5 aylık da kızım var stres de yapıyorum geçen ay bi de tampon kullanmıştım o geçiştirir diyorlar
alinaannee Betul2620 hakkında hayırlısı olsun inşalalh üzülme dert etme olursa zor olur ama sonrası güzel olur 🌸🌸🌸
arinm Betul2620 sancı varsa olacksn hava değişiminden gecikeniliyor anladgm kadrylada yeni dgm yapmışsınız bu yüzden tam düzenli olmayadabilir. Bnde çok korktm hamilym diede beyseki oldm bgn
Betul2620 arinm 5 ay oldu doğum yapalı işte ama 2. Ay hemen düzene gitmişti umarım dediğiniz gibi hemen olurum 🙏