Seyyid_Ali_2021 Erayalpp Oğlum 2 aylık eşim kuaför olduğundan rahatça kazıdı traşını evde yaptı sıkıntı olmadı çok dökülüyordu kesmesi iyi oldu 😊
AgentMom Erayalpp 5 aylıkken kazıdık kızımın saçı. Saçıyla kolye ve yüzük yaptırdım. Bol bol yağ ve krem sürdüm bir haftada uzadı
Erayalpp AgentMom ne yağı sürdünüz acaba bizimkide uzar inşallah yaza kadar baya uzar sanırım 😊zaten şimdi sürekli yatıyor
Erayalpp Egelim ya cok dökülüyor birde tam ayaklaninca kesmek kötü olur diye simdik kestik güzel oldu sıkıntı olmadı artık bir daha kesmem 😊
Prensesannesiiiiii Erayalpp can ben 3 aylıkken kazittim şuan çok güzel uzadı ve hiç sert değil yumuşacık ama sakın makineyle yapmayın inan hiç işe yaramıyor kardeşimin bebeğini öyle yaptık daha kotu oldu sonra hileye vurduk 1 ay oldu saçları uzadı bile 😊
nurdanekrbg Erayalpp benim oğlumun da çok dökülüyordu eşim berber olduğu için sıkıntı olmadı dün kazıdı bende duşunu aldırdım hemen sonra
senceumrumdam1 Erayalpp 1 yaşındayken kazıdım pişman oldum valla keşke daha erken kazısaymışım dedirtti bu bana 1 yaşına geldiğinde o bebeklik saçları oldu tiftik tiftik mecbur kazıdım şimdi daha güzel uzadı ama yinede keşke o zamanlar kazısaydım
Erayalpp senceumrumdam1 bizde bu düşünceyle kazidik dedik tam ayaklanacak kazimayalim şimdi kazidik güzel oldu çok düşünüyordum bende 😊kestik gitti