Tosbik3056 Benimki titreşimli ana kucağı dart dart gidiyordu alttan ona binince 😃 Kanguru ❤️ Puset ❤️ Veeeee tabiki kurtarıcım emzik 😍
Yazannesi1 Tosbik3056 babybjörn ana kucağı kesinlikle 🙂 ayaklarını oynattıkça sallanıyor şimdi hareketlendi iyice hoşuna gitmeye başladı ☺️
sademinannesi Tosbik3056 iyiki şu pusetide takılan bebek arabasından almışım gündüz hep onda uyuyor 🤷🏻♀️ Ne hayaller kurarak aldığımız elektrikli ana kucağında hiç vakit geçirmiyor o da ayrı üzücü 😂
Nltka Baş havlusu almışım hemde iki tane bir Allah’ın kulu satıcıda abla hamilelikten kafayı mı oynattın baş havlusunu napacaksın dememiş çocuk duştan sonra kafasına sarar diye düşündüm herhalde hahaha
Busraata Tosbik3056 sesli kitaplar,bebek arabası ilk 4-5ay evin ićinde gezdik, oto koltuğu vee emzik fısher price köpekcik oyun küpleri inanılmaz oyalıyor
Sherlockholmes Tosbik3056 Kesinlikle puset diyorum. Piknikte, misafirlikte, dışarıda, alışverişte her yerde beşik görevi görmesi fln çok kurtarıcı ben çok memnunum
BBmom Tosbik3056 piyanolu halı ve oyun halısı kesinlikle. Çocuklar bolca yerde zaman geçirmeli dönmeyi oturmayı , sıralamayı ve yürümeyi kendilerinin keşfetmesi için oldukça önemli ❣️🥰