masalcik İyi aksamlar herkese.kizim 13 aylık bugün doktor peditus şurup verdi araştırayım bı internetten dedim içeriğinde alkol olduğunu ve yan etkilerinin de bı hayli fazla olduğunu görünce tereddüt ettim.Bu şurubu kullanan var mı ?
kaansmom masalcik ilk deda duyuyorum bize doktorumuz soğuk algınlığında vermişti sanırım 2-3 gün kullandım bıraktım sonra
Umutkusu masalcik geçen hafta 20 aylık oğluma da verdiler. Ben de telaşlandım araştırınca ama kullandım
Sucukluyumurta11 masalcik 4 aylık bebegime yazmışlardı doktor sonuçta benden iyimi bilecek dedim. Kullandım sonra özeldeki doktoruma sordum kesinlikle 2 yaştan önce kullanma çöpe at dedi. Ama iş işten geçti… öksürüğü falanda azaltmadı zaten saçma bir ilaç
masalcik Sucukluyumurta11 Ben de kullanmayı düşünmüyorum başka bir ilaç daha verdi enfluvir diye o iyi gelmişti daha önce kullanmıştık sadece onu kullanırım teşekkür ederim
kaansmom masalcik malesef şimdi araştırdım %2 oranında alkol içerdiği yazıyor ve en önemliside 6 yaş altının kullanılmaması gerektiği . Kime güveneceğimizi şaşırdık gerçekten doktora gitmeye korkar olduk
masalcik kaansmom Ya zaten bir hastalık olduğunda doktor seçerken o kadar tedirgin oluyorum ki eve gideyim hangi doktora gideyim hangisi daha iyi diye