OmerinDefnesi Philips’in avent emzikleri indirimdeymiş bende sipariş verdim ama aklıma birşey takıldı gelen ürün ya orjinal değilse ya sahte ürünse.Hiç başına böyle bişey gelen oldumu sonuçta marka ve pahalı bi emzik neden takliti çıkmasınki dedim bian🤔
Alaranaz OmerinDefnesi ben kullanıyorum orjinal emzik altında kutunun etiketi var , bi kaç gün önce de başka sipariş verdim yanlış geleceğini pek sanmıyorum 😇
OmerinDefnesi Serife00 şuan bebeğim 2 aylık ve kolik bir bebek.Bende emziriyorum ama her dakka meme ağzımda dursun istiyor.Bende anne göğüsüne en yakın emziği araştırdım ve yolum avent emziğe çıktı çok araştırdım ve indirimdede olduğunu görünce hemen sipariş verdim
Serife00 OmerinDefnesi bende geceleri uykuya daldığında vermek için almıştım tam memeyi çekerken ağzından farkedip ağlardı ama şimdi hiç almıyor 11,5 aylık biliyor artık yalancı meme olduğunu 🥴bende 80 TL almıştım
OmerinDefnesi Alaranaz nasil bi etiket canım foto atabilirmisin.Elime geçince bende bakayım varmı diye
Aybarss03 Diğer emzikleri emmedi sonra avent aldım. Onu tuttu bir ay kadar emdi. Şimdi gene almıyor 🤷🏼♀️ Hiç almıyor değil uykusu gelince fln aliyo sadece onuda iki sorup tükürüyo 🙄 bu arada bebiş 3 aylık normalmi ki
OmerinDefnesi Alaranaz bende hepsiburadadan sipariş verdim inşallah orjinal ürün gelir.Görsel için teşekkür ederim canım ama ben hala etiketini göremedim orjinal olduguna dair🙈
Basak0503 Alaranaz bizim emziğimizde bundan ve fosforlu olması da çok iyi 👍 gece emzik nerde hemen buluyorum agzındaysa bile direk belli oluyor, biz memnunuz
Alaranaz OmerinDefnesi etiketini bulamadım ama kutusu bu şekilde sahte diyorsunuz da emziğin orjinali sahtesi yoktur ki , ben mi yanlış biliyorum 🤷🏻♀️ avent güvenilir bi marka zaten firmalar da Trendyol üzerinden sattığı için herhangi bi sorun olacağını sanmıyorum 💜
OmerinDefnesi Alaranaz yorumlarında okudumda bazen kutusuz gelebiliyormuş oyüzdende kafam karıştı böyle bi düşünceye kapıldım.Orjinal olan kutulu orjinal olmayan kutusuzmu diye.Gönderen firmalarda farklı farklı 🤷♀️