Haticesarii Kızlar süt ve sut ürünleri yumurta yemiyorum pirinç bulgur ıspanak mercimek patates bunlar yenilebilir mi acaba diyet vermedi doktor kendin bul dene dedi o şekil yapıyorum bebegim küçük olduğu için test yapmıyor neler tuketebilirim acaba
Esmos26 Haticesarii domates çilek ceviz çok dikkat edin bizde bunlar alerji yapıyor tüm vücudu kızarıyor ve huysuzlanıyor
Kgs2110 Deneye deneye bulursunuz inşallah. Kırmızı et ve çikolataya alerjimiz var bizim mesela. Çok şükür buldum… 🤷🏻♀️
Haticesarii Kgs2110 ya öyle zorlu şükür bulmuşsunuz ben bi türlü bulamadım yani şuan 2 gündür deniyorum yumurta sut ve sut ürünlerini kestik biz döküntüsü var geçerse demekki onlara demişti doktor sonra teke indiricem yumurta veya süt ürünleri artarsa hangisinde ona gore yol alıcaz insallh bunların dışında bisey çıkmaz çok zor
Med Haticesarii herkeste farklı olabilir,ben süt ve süt ürünlerini kesmiştim. Şimdi tekrar başa sardık 😏 doktora gideceğiz,heralde sadece ot yiyeceğiz 😬
Kgs2110 Haticesarii hepsini tek tek denedim inanın bende yumurta ve süt ürünleriyle başlamıştım kırmızı et olmadı üzdü tabi aslında son 48 saatte ne yediğinize odaklanın. En ummadığınız şey bile olabilir
Haticesarii Seveny valla bizde döküntü çok oldu vücudu kırmızı döküntü artık egzamaya dönüştü bide yeşil kaka tabi mukuslu ishal en sonda kakada hafif bi kan
Haticesarii Med çok zor bulana kadar zaten 1 yaşına gelmiş olur diye düşünüyorum insallh çabuk bulurum yaa
Haticesarii Kgs2110 oyle yapicam bende bulmam.laizim artık böyle gördükçe içim gidiyor bizim cilt kip kırmızı döküntü pisik hep