adanur F-Betul tam ittirememişsiniz. Ne kadar ileri iter ve doğru yerleştirirseniz hareketleriniz daha kolay olacaktır
F-Betul Gzmkr Ortalardaydı takılı olduğu saatlerde gelmedi sanırım arada kullanmak durumunda kalacağım teşekkür ederim 💐🙏🏻
adanur F-Betul bende geçen ay ilk defa kullandım gece taktığımda tam ittirmemişim sızlamasına uyandım 🙈 kullandıkça alışılırmış
F-Betul adanur Ben internette toksik şok ihtimaline karşı gece kullanılmaması gerektiğini okumuştum uzun süre kalınca vücuda zarar veriyormuş.
Toprakmrt F-Betul otururken rahatsız eder normal bu ama onuda ped gibi sık sık değiştirmen gerekiyor çünkü tampon normalde zararli
F-Betul Toprakmrt Evet öyleymiş zaten çok kullanmıyorum sma hastaneye falan giderken gerek duyuyorum teşekkür ederim 💐🙏🏻☺️
Toprakmrt F-Betul ama hayat kurtarıyor uzun yola giderken veya hastaneye giderken dediğiniz gibi çok rahat oluyor
F-Betul Toprakmrt Gerçekten çok rahatmış ben hijyen konusunda takıntılı biriyim o dönemde, baya huzurluydum zaten kısa süreli kullandım ama devam edersem sık sık değiştiririm. ☺️
F-Betul Metekaran Doktor randevusunda mecbur kalıyorum ameliyat oldum iki üç güne bir kontrol şart olduğundan o halde de doktora hijyen sıkıntısı vermemek için kısa süreli kullanıyorum. ☺️