Sedakcby Arkadaşlar bebeğim 7 aylık ve alt ön diş etleri kırmızı ve şiş bide sert yani tutunca. Çok huysuz sürekli ellerini ısırıyor belli diş çıkaracak ama. Bu belirtiler varsa nekadar süre sonra çıkarıyo bu dişleri ya. Bir an önce hayırlsıyla çıksa artık 😪
Pares Sedakcby bebekten bebeğe değişiyor bizimki öyle olduktan 2. 3. Haftaya çıkmıştı 17 aylığız bizde ön dişler çıkmadan azı çıktı
Halee_bilgee48 Sedakcby benim oğlum 9 aylık şuanda. 3. Dişimiz de çıktı şükürler olsun. Eğer ki sert olan yerde bi beyazlık görürsen 1-2 güne patlar. Benim oğlum da öyle oldu. Bi baktım bembeyazdı ertesi gün bi daha baktım patlamış
Pares Sedakcby taş söktürüyor kaç aydır alt azı üst azı şimdi de diğer azı çıkıyor günlerde uyku nedir unuttum gece çok ağlıyo
Sedakcby Pares oyyy. Bide onları çektiği acıyı düşününce hepten içim acıyor ya. Bize zorlukları var ama onları da düşünüyorum nekadar zor. Hayrlsyla çıkarsınlar inşallah 🤲🏻 😪
Halee_bilgee48 Sedakcby darısı başınıza inşAllah. Eğer ateşlenirse bebeğin calpol ver bi çay kaşığı ağrısını azaltır en azından canım. Zaten ucu bembeyaz olsun ne zaman patladığını anlamıyorsun