300721 Anneler merhaba 2 aylık bebeğim uykuya geçtikten sonra aniden kollarını yana açarak sıçrıyor gözlerde açılıyor tabi çok sık yaşıyoruz bu korkmamıdır acaba? zaten hiç deliksiz uyumuyor yarım saat sürüyor en uzun uykusu bu sıçramalardan dolayı daha da kısalıyor.
Gamziss573838 300721 Canım bende de oluyor gözlerinin beyazı gözüküyor demi annem el attı hemen çözümü öyle bulduk ayakları kundaklamadan çok sıkı da olmadan kolları kumak yapıyoruz uyuyor şükür sıçramıyor şu an bitti diyebilirim
300721 Evet evet aynen ,Öyle mi ne güzel annem hep geç kaldın sarmak için artık yaptırmaz dıyor bir kaç kez de denedim başarısız oldu çok rahatsız olduğu için tekrar denemedim çok sık uyanıyor
300721 asllcck sizin uyku düzeniniz Nasıl peki mesela bugün uyumadığı için göz altları şişti resmen gündüz on dakika kestiriyor sadece
asllcck 300721 bizim ki de öyle gündüz az az kestiriyor ezanı görmeden uyumamız mümkün değil uyutup yatağa koyunca 5 dk ellerini sallayıp uyandırıyor kendini bide herşeyden korkup irkiliyor
Havvakck 300721 internetten bak canım yenidoğan dönemimde bebeklerde görülüyor kollarını yana açıyo boşluğa düşer gibi
300721 Zeynep-mina12 onuda denemiştim çok fazla gazı var yatmak istemiyor alttan ve üstten çıkartıyor ama bitmiyor😟
Zeynep-mina12 300721 benim bebeğimde çok gazlı ve kolik bitek öyle huzurlu uyudu sizin gibi bizim de sıçrayarak uyanma çok oluyordu bitek öyle buldum çözüm 🙏🏻İnşallah sizde bulursunuz bir çözüm ama zamanla azalıyor