[silindi] Aslii123 Aslii123 canım banada sölenen 3 aydan sora tıkansa bıle kendı öksürüp topluyolarmıs benımki 1 aylık ufak ufak öksürüp cıkarıyor kaçan sütü
Aslii123 [silindi] aynen doktorda bana öyle dedin3 ay sonra rahatsınız dedi ama 3 aya kadar da vermesen nasıl olcak bilmiyorum. Mama yese daha cabuk toparlanirdi kasikla vermek çok zor oluyor
[silindi] Perismom sakın korkma senin korktugunu ve tedırgın emzirdiğini anlıyo bebişler rabbimin izniyle hıc bısey olmaz banada korkma dedıklerınde sinir olurdum nasıl korkmayayım dıye ama inan melekler koruyor onları♥️
biranne1 Aslii123 yok ilk öyle yaptık aspire oldu 3-5!damla her buruna eğer açılmazsa tekrar damlatıp çekiyorum
Aslii123 AlyaAda morarisami kalb sıkıntısından suphelenilir yoksa tıkandığı için mi benimkide çok tıkanır
Poyraz16 Perismom 1ay 1 günlük bebeğim var 3 günlük aynı durumu yaşadım boğuldu nefesi gitti morardı ambulans çağırdık allahtan annem yanımdaydı arkasına vurdu silkeledi kendine geldi ama haledaha aynı durumu yaşıyorum korkarak yediriyorm