bayanlar benim normalde saclarim ince telli ve yağlı bir yapiyi sahip heo dökülme sorunu oldu.. bir kac kez doktora gittim kimse düzgün ilgilenmeyip üstüne eczanelerde pahali satilan sampuanlari yazıp gonderdiler. dogumdan sonra dokulmem cok aşırı artmaya başladı, zaten azıcık olan saclarimin aralari acilmaya baslamisti. tekrar doktora gitmeye karar verdim belki emzirdigim icin bazi degerlerimde degisiklik oomasindan şüphelenmiştim. şansıma cok iyi bir doktora denk geldim sac derime bakar bakmaz hormanol bir durumdan dolayi erkek tipi sac dokulmem oldugunu ustune ekstra emzirmeden dolayi artis oldugunu soyledi. kesinlestirmek icinde tahlil yaptı. bebegimi sutten kestigim zaman kullanabilecgim ilaclarimi yazıp gonderdi. artik sorunun ne oldgunu bildigim için daha umutluydum. cok uzattim asıl meleseye gelecek olursak kozmikbakım sitesinde görüp uyguladigim karanfil kürüyle suan bir tel bile saçım dökülmüyor. kürün nasıl yapılacağı ve hangi tarih yaomaya baslarsan etkisinj daha iyi görürsün bunların hepsi sitede aylık olarak yazıyor. mutlaka ama mutlaka herkese tavsiye ediyorum. benim hormon bozukluğundan kaynakli sac dokulmem durduysa sizin emzirme kaynaklı dokulmeleriniz hayli hayli geçer. artik benim halletmem gereken saclarim nasıl gurlesir derdi var ins onu da halledebilirim. cok uzun oldu hakkinizi helal edin detaylıca anlatmak istedim :)